Föreläsning om influencer marketing i Uppsala

Under gårdagen var KOMM tillsammans med gästföreläsare i Uppsala hos medlemsbyrån Matador för ett seminarium om influencer marketing. Föreläsarna var Mose Haregot från We Are Cube och Ruby Jankkila, influencing marketing-strateg. Moderator var Jessica Bjurström, vd KOMM. 

Under lunchseminariet, där representanter från samtliga medlemsbyråer i Uppsala deltog, fick publiken ta del utav en spaning på temat influencers och kommersiella samarbeten följt av diskussion kring byråernas utmaningar och roll i det nya medielandskapet. 

Är du intresserad av ett seminarium på din byrå? Kontakta Nicole Lage-Vianna, nicole@komm.se.

Mose Haregot, We Are Cube

Mose Haregot, We Are Cube

Ruby Jankkila, Influencing marketing-strateg

Ruby Jankkila, Influencing marketing-strateg